Bokprojekt

Författaren.

Just i skrivande stund så fortskrider arbetet med min självbiografi som är inne på sitt slutskede och kommer släppas under 2021. Datum ej satt ännu, men kommer uppdatera sidan och även marknadsföra den på diverse olika sätt & kanaler.


I denna biografi så berättar jag kort och gott om hur mitt liv sett ut från så långt bak jag kan minnas, barndomen, de kriminella tonåren, tiden i nynazismen, avhoppet och andra saker om mig och mitt liv som jag aldrig berättat förut. Detta kommer bli min enda och sista bok som jag skriver.


Omkostnaderna har jag fått delvis via en stiftelse, en del ur egen ficka samt donationer via en s.k. "crowdfunder" som ligger ute. Länk följer nedan. 


OBS: Då vår förening Ronin Media Film & Kultur är under en ganska massiv omstrukturering så så har de övriga gett mig lov att använda föreningens Swish till donationer. Då måste dessa märkas med "Bokprojekt" i meddelandefältet. Numret till den Swishfunktionen är: 


123 019 43 24


Länk till crowdfundern:


https://www.gofundme.com/f/johnnypumabokprojekt


Där har jag också en presentationstext som jag rekommenderar att du läser först noggrannt. Skulle frågor uppstå så besvarar jag dessa så absolut fort jag kan.