Föreläsning.

Min föreläsning mot extremism av olika variabler är baserat mestadels på en egen bakgrund men varvas även av olika kunskaper som jag tagit till mig efter mitt avhopp från den svenska vitmakt-rörelsen. Har gjort tusentals bejublade föreläsningar främst i skolor men även utbildat myndighetspersoner i olika tankemönster som kan förekomma hos såväl aktiva extremister men även de som befinner sig i riskzonen. Under min tid på Fryshuset i Stockholm så fortbildades jag i olika kurser som rör detta, blandat med egna teorier och upplägg. Idag så försöker jag inte enbart ha fokus på vitmakt-rörelsen utan ambitionen ska vara så allomfattande som möjligt där jag vill lägga ut tankar och annat som kan röra ungdomar som är i riskzonen och nya inflik hos personal som jobbar med ungdomar på olika vis.
Har även föreläst flitigt i flera år med Förintelseöverlevaren Emerich Roth där resultaten varit helt enormt bejublade då vår konstellation är den ende i sitt slag. I dessa tider då olika människor verkar bli mer och mer mottagliga för variabler av extremism så tänker jag delvis föreläsa emot det parallellt med annat i syfte att förebygga så gott jag kan och försöka förbättra samhällsattityden hos varandra. Var tidigare anställd på Exit Fryshuset i Stockholm och jag har drygt 12 års erfarenhet att jobba med ungdomar & tusentals föreläsningar bakom mig och tänkte bättra på den siffran i höst.
Omdömen av åhörare:

SUPERB!

"Jag måste säga att jag var skeptisk först men han har en retorik och ett sätt att tala som verkligen fångar lyssnarna. Sen betonade han vikten av ansvar för val man gör och sånt behöver ungdomarna höra."

Bengt, lärare i Jämtland.

BERÖRANDE.

"Han berör, är tydlig och väldigt beundransvärd under föreläsningen. Stor guldstjärna!

Hannah, student på Gotland.

TVÄRA KAST!

"Det är få föreläsare som kan locka fram både tårar och skratt ur vilken publik som helst. Unga, gamla, män och kvinnor. Johnny berör alla. Att lyssna på honom är som att sätta sig i en känslomässig bergodalbana utan säkerhetsbälte."

Ivan, arrangör i Dalarna.

OERHÖRT INSPIRERANDE!

“Väldigt rak, klar och tydlig i sin föreläsning med inslag av humor. Det är också sällan man ser en föreläsare med sån pondus som verkligen fångar en publik på det sätt han gör.”

Åsa, lärare i Västra Götaland.

BÅDE ROLIG & ALLVARLIG.

"Hans föreläsning var riktigt bra! Har aldrig hört en föreläsare tala så enkelt & direkt. Jag mådde jättebra efter hans föreläsning för han peppar oss ungdomar till att inte ha dåligt självförtroende."

Elin, elev i Dalarna.

GALET BRA!

"Det var skönt att han visade bilder från sitt gamla liv så det inte bara blev en massa prat hela tiden. Då fattade man vad han var för en galen typ. Riktigt rolig också! En av de bästa skolan tagit in!"

Robin, elev i Blekinge.